Digitalisera elbilsladdningen och parkeringen på ditt hotell.

Med Pair lyfter du upplevelsen kring parkering och laddning på ditt hotell till en helt ny nivå. Vi digitaliserar och automatiserar processen med hjälp av teknik. Resultatet blir reducerad administration och ökade intäkter och tidsvinster för dig, samtidigt som din gäst får en oslagbar service.

Image of Digitalisera elbilsladdningen och parkeringen på ditt hotell.
Best Western
Elite Hotels of Sweden
Strawberry
Pandox
Scandic

Din parkering: optimerad.

Alla hotell har olika förutsättningar vad gäller parkering, laddning och ytor för detsamma. Oavsett hur situationen ser ut på just ert hotell, finns nu chansen att effektivisera och optimera allt som rör parkering och laddning. Pair är ett flexibelt verktyg som har utvecklats för, med och av hotell. Vi samlar och automatiserar alla nivåer i processen; från bokning, kommunikation och inpassering, till utpassering och betalning — i ett enda verktyg. Vi hjälper därmed till att avlasta receptionspersonalen, vilket ger utrymme att ägna mer tid åt gästerna och deras vistelse.

Användarvänligt.

Tryggt, enkelt och effektivt. Pair har utvecklats för att göra processen så smidig som möjligt för användaren.

Full frihet

En garanterad parkerings- eller laddplats väntar på gästens ankomst. Allt från bokning till betalning utförs av gästen själv.

Alltid uppdaterad

Vi lanserar nya funktioner och förbättringar löpande för att hålla ditt hotell uppdaterat.

Varför Pair?

Mer tid till service

Låt gästen själv boka och betala parkering i samband med sin rumsbokning. Efter bokningsbekräftelsen återstår bara några knapptryck för att gästen ska lägga till en parkering- eller laddningsplats till sin vistelse.

Pair som partner

Service är er kärnverksamhet och vår första prioritet. Våra lösningar är utvecklade tillsammans med hotell för att underlätta verksamheten.

Oslagbar flexibilitet

Pair kan anpassas och skräddarsys helt efter era förutsättningar och önskemål.

Personlig support

Vår support finns nära tillhands för att hjälpa er.