Vår mission Optimerat, effektiviserat och automatiserat.

Varför nöja sig med att något fungerar hyfsat, när det har förutsättningar att bli riktigt bra? Och med den frågeställningen tog Pair form. Det finns stora vinster i att organisera hotellparkering på ett bättre sätt.

På Pair utvecklar vi parkeringslösningar. Men framför allt är vårt mål att genom optimering och automatisering göra livet enklare för våra användare – de som parkerar, och de som arbetar närmast dem. Redan från start ville vi skapa ett koncept som kapar så många steg som möjligt mellan frågan ”har ni parkering” till dess att gästen öppnar dörren till sitt hotellrum. När stegen var kapade skulle det i slutändan ge vinster i både tid, intäkter och bättre service. Det har vi gjort med Pair. Det bästa kvittot på att vi har lyckats är när våra kunder säger ”varför har vi inte gjort så här tidigare”.

Vi vill hjälpa fler hotell. Både med en bättre parkeringslösning och genom att utveckla våra tjänster ytterligare. För vi vet att när något blir smidigt för en användare, kommer det förr eller senare ett behov om att göra det ännu smidigare.

Det löser vi.