Kom igång!

Vi tröttnade på att leta parkering. Därför skapade vi förbokad parkering och nu har det äntligen blivit dags för dig att få upptäcka hur parkering bör vara.

Med Pair hittar, bokar och betalar du parkeringen direkt i mobilen innan avfärd med bilen (eller flera dagar innan). Vid ankomst till destinationen slipper du cirkulera varv efter varv runt kvarteret i jakten på en ledig parkeringsplats, istället glider du in på en förbokad plats som väntar och dessutom gör en miljöinsats av bara farten. Du sparar både tid, plånbok och miljön (och med stor sannolikhet även stress, frustration, onödig p-bot eller arg partner vid en viktig date). Låt oss berätta hur!

Vi tar det utförligt tillsammans, steg för steg:

  1. Det sägs att det finns en app för allt. Det gör det inte, men din app för parkering är från och med nu Pair som du hittar och laddar ner som vanligt via App Store eller Google Play.

  2. Ett steg närmre, och det första vi gör när vi startar appen är att skapa ett konto. Följ bara det enkla instruktionerna. Betalningslösningen vi använder är Stripe som finns i 120 länder.

  3. Nu är du registrerad och framför dig finns alla möjligheter. Kartan visar parkeringsställena. När du ställer in pass och tid sorterar vi och visar specifikt de parkeringsalternativ som passar dig och ditt ändamål just den här gången.

  4. Du använder kartan för att hitta ett lämpligt och tillgängligt ställe att ställa bilen på. Välj det alternativ som passar dig och boka.

  5. Grattis, din parkeringsplats är nu bokad och väntar på dig när du anländer! Välkommen!

Som du sedan märker så behövde du inte betala fullpris för din parkering. Vi bjuder nämligen alla nya användare på de fyra första timmarna. På så sätt hoppas vi att du ska upptäcka hur enkelt parkering kan och bör vara. Hejdå leta parkering. Hej Pair!