Varför parkera med Pair?

Efter att ha cirkulerat i bilen flera varv runt kvarteret börjar du inse, alla parkeringar är upptagna, förhyrda eller privata. Din enda möjlighet nu är en tveksam parkering längs huvudgatan, lite för nära övergångsstället och alldeles för långt ifrån din slutdestination. Den frustrerande verkligheten är att detta inte ens är ett worst-case-scenario, snarare vardag för en bilist i stadsmiljö. Eller, kanske inte längre? Nu finns ju Pair som hjälper dig att slippa precis detta.

Vi tröttnade på att leta parkering och ständigt komma för sent till viktiga möten, med kunder, vänner eller familj. Ur detta föddes viljan att möjliggöra smidigare, tryggare och smartare parkering i storstäderna. Med Pair hjälper vi dig som användare att hitta, boka och betala parkeringsplats i förväg, redan innan du sätter dig i bilen.
Visst låter det bra? Snacka om vardagslyx när det väntar en parkering på dig istället för tvärtom!

För oss är parkera historia. Vi Pairkerar istället!

Hejdå frustration.
Hej Pair! 👋

I dagsläget förser vi Jönköping med Pairkering. Men inom kort har vi tänkt oss att även andra städer i både Sverige och Europa kommer kunna bruka vår smidigare parkeringslösning. Våra Pairkerare har tillgång till parkeringsytor som i vanliga fall är privata, förhyrda, reserverade eller låsta.

Så vart finns alla dessa parkeringsplatser som det alltid är så ont om när du behöver en? Vi har samarbeten och avtal med de bästa fastighetsägarna och hotellen med attraktiva parkeringsytor som ger tillgång till Pairkering som du hittills bara kunnat drömma om. Pair erbjuder platser både utomhus och i garage som annars stått lediga större delen av dygnet, men som Pair användare nu kan boka istället.

Fördelar med Pair

Förutom den uppenbara lyxen att kunna glida in direkt på en förbokad parkeringsplats utan krångel, ångest och stress så finns det flera andra fördelar. Ja det är sant!

 • Anländ “Just In Time”

  Din plats är förbokad, du vet vart du ska köra, du vet att en ledig plats väntar på dig. När du slipper åka runt, runt, runt och leta så sparar du i snitt 30 minuter av din tid och du kan lättare planera din dag effektivt.

 • 💰
  Pengar till något roligare

  På tal om att köra runt, runt och runt, som du gör när du inte Pairkerar. Är det inte roligare att lägga pengar på annat än bränsle, som ändå inte tar dig någonstans? Är det dessutom inte ännu trevligare att Pair oftast har mest prisvärd parkering för bilen? Det innebär ju med enkel matematik att du kan göra annat rolig för de pengarna!

 • 🌻
  Ett litet steg för människan – men ett glädjeskutt för klimatet

  Att cirkulera med bilen i onödan är inte bara surt för dig, din tid och plånbok. Det är framförallt otroligt tråkigt för klimatet med onödigt utsläpp från bilar. Pairkera med oss så blir vi miljökämpar tillsammans. Klimatet ger en klapp på axeln då du hjälper minska vårt koldioxidutsläpp med uppemot 30%, enligt mätningar.