PARKING

Parkera eller Pairkera?

Idén till att starta Pair var enkel – låt parkeringsplatsen vänta på dig. Alldeles för länge var det tvärtom. Vi bakade in allt i en smidig app och vips föddes Pair. Att du sparar tid, pengar och miljön ser vi bara som en bonus.

Därför Pair!

 • 👍
  Enkel och smidig app
 • 👍
  Boka och betala platsen i förväg
 • 👍
  Attraktiva parkeringsplatser i storstadsmiljö
 • 👍
  Minska Co2-utsläppen
 • 👍
  Anländ precis när det passar dig

Det finstilta.

Det geniala i att vara garanterad en plats vid destinationen kommer med så mycket mer än bara en tom parkeringsplats. Frustrationen när man måste leta efter den där platsen och potentiellt komma försent till ett kundmöte, vännerna eller familjemiddagen. Nej tack! Tid ska spenderas på viktiga och roliga saker i livet. 


Vi är dessutom oftast det mest prisvärda alternativet, speciellt då vi har parkeringsplatser på de bästa adresserna. Miljön då? Jo, vi är säkra på att du gillar tanken på att minska ditt C02-utsläpp med upp till 30% när du slipper åka runt varv efter varv och leta efter en ledig parkering.

Såhär gör du:

 1. Det sägs att det finns en app för allt, det gör det inte. Men den enda appen för parkering är
  Pair som du hittar och laddar ner via App Store eller Google Play.

 2. Starta appen för att skapa ett konto och följ bara de enkla instruktionerna. Betalningslösningen vi använder är Stripe som finns i 120 länder.

 3. Du använder kartan för att hitta ett lämpligt och tillgängligt ställe att ställa bilen på. Välj det alternativ som passar dig bäst och boka.

 4. Grattis, din parkeringsplats är nu paxad och väntar på dig när du anländer! Välkommen!