fbpx

Pair till din parkering?

Parking

Skön parkering bokad innan ankomst

Recharge

Smidig laddning av fordon utan köer

Manager

Smartare hantering av parkeringsplatser

Pair Parking

Hotell och fastighetsägare erbjuds möjligheten att lägga ut parkeringsplatser till allmänheten för att på ett säkert sätt via bank-id legitimering kunna öka intäkterna vid låg beläggning. Affärsmodellen består av en revenue share mellan Pair och hotellet/fastighetsägaren.

Pair Recharge

Recharge är vår app för att hantera både publik och privat laddning på ett enkelt sätt. Det finns många aktörer på marknaden som erbjuder laddlösningar, men vår affär baseras på en hög nyttjandegrad av laddboxarna. Vi har idag möjlighet att erbjuda vår betalningslösning på samtliga laddboxar med uppkoppling. Dessutom har vi tillsammans med Swede Energy möjligheten att skapa en laddlösning för våra kunder utan att det kräver någon investering, men att våra kunder ändå får ta del av laddintäkterna.

Pair Manager

Manager är ett väldigt enkelt och lätthanterat system där receptionspersonalen enkelt kan erbjuda sina gäster möjligheten till en förbokad plats. Gästerna får en länk vid sin hotellbokning där de kan förboka sin parkeringsplats på egen hand, detta leder till att receptionen helt och hållet avlastas från arbetet med parkering. I dagsläget är detta digitala administrationssystem det enda på marknaden.

I managementsystemet kan hotellet även vid låg beläggning i sitt garage med ett knapptryck erbjuda sina parkeringsplatser till icke hotellgäster via Pair Parking. Även hotellets laddstolpar går att förboka men kan även erbjudas till allmänheten via ett knapptryck i Pair Manager. Pair Manager som binder samman samtliga tjänster som Pair erbjuder.

Hittills har Pair skrivit avtal med flertalet hotell och fastighetsägare, varav flera hotell från de stora kedjorna Best Western, Scandic och Radisson. Det pågår även förhandlingar med hotell inom Nordic Choice, Elite och ESS group.

Är du nyfiken på hur Pair skulle kunna hjälpa dig med intäkter på parkeringsplatser du inte använder dygnet runt?
Vill du ha hjälp med laddstationer till din fastighet/anläggning?

Kontakta oss nu!
Info@p-air.se
036 – 330 00 90