Sluta leta parkering på Arlanda

Förboka direkt med Pair.

Förboka parkering på Arlanda direkt med appen Pair. Parkera smartare, spar tid – och pengar! När du bokat är det bara att rulla in på din förbokade plats. Pair finns både för iPhone och Android, och du laddar ner appen och registrerar ditt konto för att komma igång. Vi bjuder på de 5 första timmarna parkering med Pair.

Just nu har vi bokningsbara parkeringsplatser på Arlanda Hotellby, Birstagatan 22. Det går att boka parkering per timme och dygnsparkering. Busstransfer från parkeringen till flygplatsen går regelbundet.

 • Spar tid

  Du förbokar enkelt din parkeringsplats direkt i vår app och parkerar på din förbokade plats när du anländer.

 • 💰
  Betala smart

  Med Pair riskerar du inte att glömma att betala för din parkering.

 • 🌻
  Bättre för miljön

  Enligt mätningar innebär parkering med Pair innebär minskade koldioxidutsläpp med runt 30%.

Priser för parkering med Pair på Arlanda

Timparkering med Pair

Hela dygnet Alla dagar
20 kr/h

Dygnsparkering med Pair

Hela dygnet Alla dagar
75 kr/dygn

Parkering på Arlanda

Pair erbjuder förbokning av parkering på Arlanda. Du förbokar din parkeringsplats direkt i appen och kan parkera på din bokade plats när du anländer, snabbt och enkelt. Pairappen har flera fördelar; du sli snurra runt och leta efter parkeringsplats, och spar värdefull tid och på miljön.

Appen Pair finns för iPhone och Android, du laddar ner den i App Store eller Google Play. Skapa konto och aktivera ett betalkort för börja förboka parkeringar – det tar bara några minuter att komma igång.

Kom igång med förbokning av parkering på Arlanda med Pair: välj vilken dag dag och tid du vill parkera, och välj vilken bil du vill förboka parkeringen för. Sen kan du rulla in på din förbokade parkeringsplats när du anländer, smidigt och smart.

Våra parkeringsplatser på Arlanda går att boka för timparkering och dygnsparkering. Det finns busstransfer mellan parkeringen och flygplatsen. Just nu har vi bokningsbara parkeringsplatser på Arlanda Hotellby, Birstagatan 22. Ladda ner appen för uppdateringar när nya parkeringar läggs till!

Pair gör parkering enklare. Pair erbjuder idag parkeringsplatser i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Halmstad och Västerås.