Sluta leta parkering i Jönköping

Förboka direkt med Pair.

Pair är en app där du förbokar din parkeringsplats i Jönköping direkt i mobilen. Du sparar värdefull tid när du slipper snurra runt och leta efter en ledig parkeringsplats. Istället parkerar du snabbt och enkelt på din förbokade plats. Appen finns både för iPhone och Android, och du laddar ner appen och registrerar ditt konto för att komma igång. Vi bjuder på de 5 första timmarna parkering med Pair.

Just nu har vi fem bokningsbara parkeringar i Jönköping: Familjen Ericsson Hotel på Skolgatan 18, Gamla banken på Vallgatan 1, John Bauer Hotel på Södra Strandgatan 15, Skattverket baksida på Tegnérgatan 3 och Skatteverket inomhus på Myntgatan 2. Vi erbjuder både tim- och dygnsparkering på de flesta av våra parkeringsplatser.

 • Tid över till annat

  Du sparar i snitt 30 minuter per dag med Pair när du förbokar din parkeringsplats direkt i vår app.

 • 💰
  Smartare parkering

  Oroa dig inte för att glömma betala din parkering med Pair.

 • 🌻
  Bättre för miljön

  Förbokad parkering med Pair innebär minskade koldioxidutsläpp med runt 30%, enligt mätningar.

Priser för parkering med Pair i Jönköping

Timparkering med Pair

Hela dygnet Alla dagar
Från 50 kr/dygn

Dygnsparkering med Pair

Hela dygnet Alla dagar
Från 5 kr/h

Parkering i Jönköping

Pair hjälper dig att hitta parkering i Jönköping och förboka den snabbt och enkelt, direkt i vår app. Parkera på din förbokade plats när du anländer, du spelar köra runt och leta efter en ledig parkeringsplats. Med Pair sparar du värdefull tid och på miljön.

Appen Pair finns för iPhone och Android, och du laddar ner den i App Store eller Google Play. Skapa ett konto och aktivera ditt betalkort för börja förboka parkeringar med Pair – du kommer igång snabbt.

Så här gör du för att förboka din parkeringsplats i Jönköping med Pair: välj dag och tid för din parkering, hitta platsen du vill parkera på och välj vilken bil du vill förboka parkeringen för. Sen kan du rulla in, i lugn och ro, på din förbokade parkeringsplats.

Våra parkeringsplatser i Jönköping går att boka för timparkering och dygnsparkering. Just nu finns Pair fem ställen i Jönköping: Familjen Ericsson Hotel på Skolgatan 18, Gamla banken på Vallgatan 1, John Bauer Hotel på Södra Strandgatan 15, Skattverket baksida på Tegnérgatan 3 och Skatteverket inomhus på Myntgatan 2. Fler parkeringar i Jönköping kommer – ladda ner appen för uppdateringar!

Pair gör parkering enklare, och ger dig mer tid över till annat. Pair erbjuder idag parkeringsplatser i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Halmstad och Västerås.