Sluta leta parkering i Västerås.

Förboka direkt i appen Pair.

Pair är en app som hjälper dig att hitta och förboka din parkering i centrala Västerås, direkt i mobilen. Enkelt – och du spar både tid och pengar. Du slipper snurra runt och leta efter en ledig plats, du parkerar snabbt och smidigt på din förbokade plats istället. Vår app finns tillgänglig för iPhone och Android. Kom igång direkt, vi bjuder på de 5 första timmarna när du laddat ner appen och skapat ditt konto hos oss!

Just nu har vi en bokningsbar parkering i Västerås: inomhusparkering med infart från Munkgatan 20, väldigt nära gallerian Punkt. Vi erbjuder både timparkering och dygnsparkering.

 • Tid till annat

  Din parkeringsplats är förbokad. Du sparar i snitt 30 minuter per dag genom att använda Pair.

 • 💰
  Koll på kostnaderna

  Parkering med Pair är inte bara enkelt, du behöver inte oroa dig för att glömma betala parkeringen.

 • 🌻
  Parkering med miljötänk

  Genom att förboka parkeringsplats med Pair reduceras koldioxidutsläppet med uppemot 30%, enligt mätningar.

Priser för parkering med Pair i Västerås

Timparkering med Pair

Hela dygnet Alla dagar
10 kr/tim

Dygnsparkering med Pair

Hela dygnet Alla dagar
60 kr/dygn

Parkering i Västerås

Pair är en app som hjälper dig att hitta och boka parkering i Västerås. Du förbokar din parkeringsplats direkt i appen och parkerar sen på din förbokade plats när du anländer med bilen. Du spar både din värdefulla tid och på miljön när du slipper snurra runt och leta parkering.

Det är enkelt att ladda ner vår app, som finns både för iPhone och Android. Först måste du skapa ett konto och aktivera ett betalkort, sen kan du boka din parkering, du kommer igång på bara några minuter.

Förbokning av parkering i Västerås med Pair är mycket enkelt: välj vilken dag och mellan vilka tider du vill förboka – och vilken bil du vill parkera (genom att ange registreringsnummer). Sen är det bara att rulla in på din förbokade plats när du anländer.

Våra parkeringsplatser i Västerås går att förbokas per timma eller för dygnsparkering. Just nu erbjuder vi en parkering i Västerås, inomhus med infart från Munkgatan 20, nära gallerian Punkt. Fler parkeringsplatser i Västerås kommer, ladda ner appen för att hålla dig uppdaterad.

Pair gör parkering enklare för bilägare. Mindre stress, mer tid över till annat som är viktigare. Och smartare för miljön. Pair finns också i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Halmstad.