Sluta leta parkering i Göteborg.

Förboka direkt i vår app.

Med appen Pair hittar och förbokar du din parkeringsplats i Göteborg direkt i mobilen – och spar både tid och pengar. Du slipper köra runt leta efter en ledig plats och parkerar enkelt och säkert på din förbokade plats. Vår app finns för både iPhone och Android. Kom igång direkt, vi bjuder på de 5 första timmarna!

Just nu har vi två bokningsbara parkeringar i centrala Göteborg: Scandic Crown på Polhemsplatsen 3 och Scandic Opalen på Engelbrektsgatan 73. Pair erbjuder både timparkering och dygnsparkering. Fler parkeringsplatser kommer snart!

 • Tid över till annat

  Din plats är förbokad, och en ledig plats väntar på dig. Du sparar i snitt 30 minuter per dag med Pair.

 • 💰
  Koll på kostnaderna

  Parkering med Pair är inte bara smidigt, du slipper dessutom att oroa dig för att glömma betala din parkering.

 • 🌻
  Miljösmartare parkering

  Genom att förboka din parkeingsplats med Pair minskar du koldioxidutsläpp med uppemot 30%, enligt mätningar.

Priser för parkering med Pair i Göteborg

Timparkering med Pair

Hela dygnet Alla dagar
35 kr/tim

Dygnsparkering med Pair

Hela dygnet Alla dagar
270 kr/dygn

Parkering i Göteborg

Med appen Pair hittar du enkel och smidig parkering i Göteborg. Förboka din plats direkt i vår app och parkerar sen på din bokade plats när du anländer med bilen. Du slipper snurra runt och leta parkeringsplats, och spar både din värdefulla tid och miljön.

Du laddar enkelt ner vår app, som finns både för iPhone och Android. För att boka parkering måste du skapa ett konto och aktivera ett betalkort, du kommer igång på bara några minuter.

Att förboka din parkering i Göteborg med appen Pair är mycket enkelt: du väljer vilken dag och tid du vill boka din parkering, på vilken parkeringsplats i centrala Göteborg du vill parkera på och vilken bil du vill förboka parkeringen till. Sen är det bara att bekvämt rulla in på din förbokade plats.

Våra parkeringsplatser i centrala Göteborg har både parkering per timma och dygnsparkering. Just nu erbjuder vi två parkeringar i Göteborg: Scandic Crown på Polhemsplatsen 3 och Scandic Opalen på Engelbrektsgatan 73. Fler parkeringsplatser i Göteborg tillkommer, ladda ner appen och håll dig uppdaterad.

Pair vill göra parkering enklare för bilägare. Mindre stress, mer tid över till annat som är viktigare. Pair erbjuder i dagsläget parkeringsplatser i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Västerås och Halmstad.