Leta parkering är historia.
Pairkera istället!

Med Pair hittar och bokar du parkering direkt i mobilen, på så sätt finns det både tid och pengar att spara. Du slipper cirkulera varv efter varv runt kvarteret i jakten på en ledig parkeringsplats, istället glider du in på din egen, förbokade plats med gott om tid över och har dessutom gjort en miljöinsats av bara farten.

 • Anländ “Just In Time”

  Din plats är förbokad, du vet vart du ska köra, du vet att en ledig plats väntar på dig. När du slipper åka runt, runt, runt och leta så sparar du i snitt 30 minuter av din tid och du kan lättare planera din dag effektivt.

 • 💰
  Pengar till något roligare

  På tal om att köra runt, runt och runt, som du gör när du inte Pairkerar. Är det inte roligare att lägga pengar på annat än bränsle, som ändå inte tar dig någonstans? Är det dessutom inte ännu trevligare att Pair oftast har mest prisvärd parkering för bilen? Det innebär ju med enkel matematik att du kan göra annat rolig för de pengarna!

 • 🌻
  Ett litet steg för människan – men ett glädjeskutt för klimatet

  Att cirkulera med bilen i onödan är inte bara surt för dig, din tid och plånbok. Det är framförallt otroligt tråkigt för klimatet med onödigt utsläpp från bilar. Pairkera med oss så blir vi miljökämpar tillsammans. Klimatet ger en klapp på axeln då du hjälper minska vårt koldioxidutsläpp med uppemot 30%, enligt mätningar.