Parkera på Hotel Svea

Parkera med P-air

Under perioden 1/9–30/6 parkerar ni som gäst på baksidan av Hotel Svea (infart från Repslagargatan 12) helt utan kostnad i mån av plats.

Se dock till att inte parkera på en laddplats om ni inte ämnar använda laddstolpen, det genererar böter.

Under perioden 1/7–31/8 är det högsäsong och då parkerar ni som gäst för 150 SEK/dygn på baksidan av Hotel Svea. Då har ni som gäst möjligheten att förboka er parkering via appen P-air. Nedan följer en instruktion kring hur ni går tillväga för att förboka er parkering redan nu!

Dygnsparkering innebär att ni har tillgång från kl.13.00 på ankomstdagen till kl.11.00 på avresedagen.

Det finns två stycken laddplatser för bilar på Hotel Svea, dessa är ej förbokningsbara och de kräver att du laddar bilen för att du ska ha rätt att stå på dessa platser. Priset är 5 kr/kwh och maximal laddhastighet är 22 kWh/per timme. Ladda först och betala sen genom appen P-air Recharge.

Vi tar det utförligt tillsammans, steg för steg:

  1. Ladda ner P-air som du hittar via App Store eller Google Play.

  2. Skapa ett konto. Följ bara de enkla instruktionerna. Betalningslösningen vi använder är Stripe som finns i 120 länder.

  3. Kartan visar närmaste parkeringsplatser. När du ställer in pass och tid sorterar vi och visar specifikt de parkeringsalternativ som passar dig och ditt ändamål just den här gången.

  4. Välj det alternativ på kartan som passar dig och boka.

  5. Grattis, din parkeringsplats är nu bokad och väntar på dig när du anländer! Välkommen!