Vi gör det tillsammans.

Med Pair som partner får ditt företag lite mindre att oroa sig över. Vi använder oss av tre olika lösningar till tre olika typer av kunder. Oavsett om ni har en fastighet, hotell eller golfbana kan vi erbjuda en attraktiv och lukrativ lösning. För bra för att vara sant? Inte då. Bara för smart för att inte vara en del av.

Pair Manager

Vi tror att ni som hotell gör er grej allra bäst, precis som vi gör vår grej bäst. Därför tog vi fram Pair Manager. Ett lätthanterligt system där receptionspersonalen kan erbjuda gästerna parkering. I gästens bokningsbekräftelse får de en länk där de själva kan boka den plats de vill ha. På så sätt frigörs extra arbetstid för personalen så de istället kan fokusera på andra saker som är roligare.

När det är lägre tryck på hotellets garage eller laddstolpar kan personalen, via Pair Parking, med ett knapptryck erbjuda allmänheten de platser som inte nyttjas. Maximerad användning för minimal ansträngning. I dagsläget är detta digitala administrationssystem det enda på marknaden.

Pair Recharge

Att hybrid och elbilsmarknaden växer så det knakar har ingen missat. Vi tror att ni som företag inte vill missa chansen att vara en del av framtidens parkering. Recharge är appen för framtidens bilar. Vi har baserat vår affärsmodell på hög nyttjandegrad av laddboxarna. Även här har vi tänkt till några extra varv.

Till skillnad från andra aktörer på marknaden erbjuder vi vår betalningslösning på samtliga laddboxar med uppkoppling. Som kund hos oss kan ni dessutom ta del av laddintäkterna helt utan investering. Vi samarbetar med Soltech Energy och tillsammans garanterar vi en skräddarsydd laddlösning anpassad för er verksamhet.

Pair Parking

Är ni fastighetsägare eller hotell så tror vi att ni garanterat är intresserad av att maximera era parkeringsplatsers nyttjandegrad. Med vårt system erbjuds allmänheten att på ett säkert sätt, via en enkel bank-id legitimering, kunna nyttja de platser som annars stått tomma under låg beläggning.

Maximera era platser och öka intäkterna på samma gång. Vår affärsmodell består av en revenue share mellan oss och er som företag.

Hittills har Pair skrivit avtal med flertalet hotell och fastighetsägare, varav flera hotell från de stora kedjorna Best Western, Elite Hotels, Nordic Choice, Scandic Hotels och Radisson Hotels.

Lät det för bra för att vara sant?

Kontakta oss för en konsultation så berättar vi hur ditt företag eller din fastighet kan få hjälp med intäkter för de parkeringsplatser som inte används dygnet runt. Självklart hjälper vi er med laddstationer också. Ni kommer inte ångra er.

Vi hörs!

info@pair.se
036 330 00 90